Hej du scapula, dags att bli lite stark och stabil? TRX here i come.

Förut tränade jag själv med PT, det var grymt och jag gjorde enorma framsteg framför allt när det gällde att stabilisera min vänstra höft och höger skulderblad som liksom slakar lite, men jag har slarvat med mitt underhåll. Tills idag. Efter en grymt härlig cykelklass tog jag mig tiden att köra några av mina favoritövningar för att stärka bröstrygg och stabilisera skulderblad.

Jag bjuckar på en av dem som jag kör i TRX.

1. Jag brukar börja med att sitta ner och fälla i höften, skapa längd genom ryggen och sänka skulderbladen så djupt jag kan i ryggen. Coren är aktiverad

2. Steg två är att lyfta mig upp till upprätt läge med så mycket kraft från bröstrygg och baksida axel som möjligt, och så lite ”knyck från höften” det bara går. Rörelsen ska vända tillbaka nedåt innan TRX-banden slakar.

Testa, kanske blir det din favorit också<3

Annonser

One thought on “Hej du scapula, dags att bli lite stark och stabil? TRX here i come.

 1. Hej!

  Jag heter Simon och driver bloggportalen Disciplin.se, vi söker nu fler personer som är intresserade att blogga om träning. Vi betalar dig för dina besökare och vi erbjuder nu en gratis domän, t.ex. Dittnamn.se om du börjar blogga hos oss. Med möjlighet till att bli premiumbloggare och få en fast månadslön.

  Har du några frågor så kontakta oss på info@disciplin.se eller skapa din blogg idag.

  Hälsningar
  Simon – Disciplin.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s