Tacksamt delad glädje, dubbel träningsglädje, and a lot of löööööv <3

Att få dela sin passion för träning med andra är fantastiskt. Att också få dela den med denna dära mannen man älskar mest av allt är en oerhört tacksam fördel. Fördel för att jag till exempel får pepp och förståelse för lägga tid och engagemang på något som får mig att må väldigt bra och bli glad. Och jag kan ge samma sak tillbaka.

Som till exempel idag, Påskafton med farmor på besök och vi får en chans att ha barnfri tid en stund innan påskfirandet. Vad vill vi vi då hitta på? En tur till Nybroplan för att ta chansen att träna tillsammans? Babsolut. En sällsam men väldigt uppskattad aktivitet.

Knäböj (försenad fredagsstark) blev vår påskingrediens. Han var grymt stark, som vanligt… Och jag? Med assistans av mannen vågade jag testa min maxgräns. Trygghet och pepp gav mig chansen till ett nytt personligt rekord. Wooohooo. Sen vänder jag mig om med ett brett leende på läpparna och får en high five, its all löööööööv ❤

Jag är oerhört tacksam för delad, och dubbel träningsglädje. Tacksam för chanser och möjligheter. Tacksam för att benen var på G idag. Glad Påsk på er, ha en riktigt bra kväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s