Are you Chicken? Så jäkla gött.

Idag körde jag påsktema på min cykelklass. Jag skulle tyckt att det vore kul att kliva in i salen iklädd en sån där kycklingdräkt. En av snubbarna i kassan på ICA hade en sån förra året, kanske kunde ha fått låna den av honom? Eller nej, nu när jag tänker efter blev han lite stött när jag råkade kalla honom för ”anka”, det har liksom inte varit helt avslappnat sedan dess.

Istället tog jag fasta på ett påsktema som spånades fram av the one and only ”AM” för ett antal år sedan, nämligen temat ”Are you Chicken?”. Klockrent till mina högintensiva intervaller och idag då med lite extra all in på det hela.

Alltså, halleluja vad gött det vara att få ösa idag. Vi körde untz untz så väggarna vibrerade och jag njöt av varje sekund. Fasen vad jag älskar det här. Kroppen levererande och jag jag bara följde med. ❤

Älsk på den. Som sjutton.

Och jag lovar att om herr kyckling sitter i kassan i år igen ska jag vara noga med att tilltala honom korrekt så kanske den där dräkten kan få vara med nästa år istället…

IMG_7114

Are you Chicken?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s