Egoboost med känsla, det är ok att vara obekväm ibland.

Nu var det ett tag sedan jag körde Ego-Onsdag, så jag tänker att det är dags igen. Men idag på ett annat sätt. Min egoboost i dag handlar om att ha närhet till känslor.

Känslor kan skrämma. Både andra och en själv, jag tror mest att det är för att vi inte riktigt är vana vid att känna, eller att andra gör det. Sådant som är främmande är ofta också skrämmande.

Jag har valt att inte längre stänga av och stänga inne det som sker inuti, det valet har gjort mig mer levande. Att vara levande kommer jag aldrig att välja bort, förhindra eller förtrycka. Jag har jobbat stenhårt under flera år för att faktiskt våga låta allt det där som bubblar inuti få finnas till. Att våga låta det finnas, och ja, det kan vara obekvämt både för mig och ibland för andra.

Det är ok att vara obekväm ibland.

Var inte rädd. Be mig inte att sluta känna. Våga istället känna efter, du också. Ta del av livets alla nyanser. Även om det skrämmer ibland så är det värt det. Du är värd att leva så färgstarkt du bara kan.

IMG_4551

Annonser

One thought on “Egoboost med känsla, det är ok att vara obekväm ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s