Bloopers i gruppträningssalen.

Det är inte alltid helt lätt… att göra allt rätt… ha ha ha.

Idag fick jag en rejäl brain-koreografi-freeze på lunchens Bodypump. Ni som själva instruerar vet vad jag menar, när hjärnan helt plötsligt låser sig och allt bara blir blaaaaaaaankt. Man famlar mentalt efter att hitta efter någon slags tråd som ska leda tankarna rätt och hjärnan ska kick-starta för att komma ihåg koreografin man ska leverera.

Men det enda som händer är att det fortfarande bara är ett ekanda tomrum i skallen och man får lov att köra en freestyle-lösning för att hålla skenet uppe och hoppas på att det håller.

Det hände som sagt idag. På bröstlåten. Allt bara försvann. Det susade svagt som en vårvind i skallen på mig.

Jag låg där på brädan och blicken for stressat runt i taket medan hjärnan jobbade på högvarv och munnen på rutin rabblade ”ner på 2, lyft på två…” Och det höll bra. Deltagarna såg ju inte desperationen i min blick, ha ha. Eller det gick bra, ett tag, men så klart inte hela vägen. Jag mindes där jag låg och greppade febrilt efter minnestrådar, att det är en paus innan sista setet, om jag bara kunde minnas vad som var sista setet. Så jag körde ”vi har en långsam kvar sen är det kort vila”, bara det att under den låååångsamma vägen upp från ryggläget inser jag att det är ju snart utro. Så vi lägger oss ner och kör en långsam till…sen är det… slut.

Gruppen blir tyst, tittar på mig och tror att jag dragit en luring, att snart sätter musiken igång igen. Men nej, deras sista set i bröstlåten vart liksom bara en enda långsam ”chest fly”.

Jag log.

De tittade fortfarande tyst på mig.

Jag log.

De väntade.

Jag vek ner mig.

Det var ingen ide att försöka mörka, det var bara att erkänna att ”hmmm det där gick ju inte så bra, vart lite tok med korren”. Alla bröt ut i skratt, antar att hela mitt jag utstrålade desperation, och lycka över att det var över, att vi kunde gå vidare, utan brain-koreografi-freeeze.

Så om ni är på en klass, och instruktören får en stirrig och flackande blick, börjar le desperat, svettas lite extra, kanske blir så torr i munnen att överläppen hakar fast i framtänderna (just sayin) och eventuellt små-svär för sig själv, då vet ni att en gruppträningsblooper är på G 🙂

Hur som helst, som vanligt sjukt kul att rocka Bodypumpen idag med er Nybroplan, tack för att ni tar mig som jag är, med eller utan bloopers ❤

wennis

Annonser

2 thoughts on “Bloopers i gruppträningssalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s