Måste man köra maxtest på cykelbanan bland medtrafikanter? Surtant börjar få nog.

Alltså förlåt mig nu om jag är tjatig, om jag är oförstående eller låter som häxan surtant, men måste en cykeltur till jobbet innebära ”livsfara”?

Yes, solen är här och idag var det packat med taggade cyklister som skulle trampa till jobbet. Superhärligt att det finns så många aktiva friskusar som förenar nytta med nöje och trampar hoj istället för att åka bil eller kommunalt. Både hjärta och miljö blir ju glad av det.

MEN.

Ja, det kommer fasiken ett men. Varför måste man riskera sin egen och sina medtrafikanters säkerhet för att tjäna några sekunder? Varför måste man nödvändigtvis ösa förbi någon när det både är trångt och dessutom möte? Jag höll i morse på att bli både påkörd och inpressad i en vägskylt för att medcyklister prioriterar sin egen fart före andras säkerhet. Kan man inte visa lite respekt och köra sin maxträning någon annanstans? Gaaaaaah.

Den här surtanten kommer inte sluta cykelpendla bara för att andra inte vet hur de ska bete sig, dock kommer den här surtanten börja säga ifrån.

Don’t mess with me and Wilda… Just sayin.

En däremot väldigt trevlig upplevelse denna morgon var tjejen (är kass på namn och har redan glömt…) som cyklade in bredvid mig vi ett rödljus och som också var med cykelgänget i She Rides. Så jäkla härliga människor i det gänget och så det är gött med cykelkläder som visar vart man hör hemma. ❤

20140831-171841.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s