Det är klart vi ses.

Den 28/3 närmar sig med väldig fart, snart är dagen då vi ska trampa in pengar till Barncancerfonden via Spin of Hope.

Jag längtar.

Inte bara efter att få förena två riktigt bra saker, dvs cykling med väldigt viktigt välgörenhet, utan också för att den här dagen brukar vibrera av energi, positivitet, glada miner, kämparanda, en jäkla massa svett och team-känsla då vi alla jobbar mot samma mål.

Nu är World Class Nybroplans alla lagcyklar fullbokade, vi har hittills dragit in 33.100kr till Barncancerfonden. Me so happy, men jag vet att vi kan mer.

Vi har fortfarande platser kvar på vår ”drop-in cykel” där du betalar 125kr/h som går oavkortat till barncancerfonden. För info och bokning av plats kan du maila vår reception på anläggningen via: nybroplan@worldclass.se.

Jag har dessutom satt in två extra klasser denna dag som är öppna för ALLA, dvs du behöver inte vara medlem för att delta, du donerar så mycket eller lite pengar du vill för att vara med.

Du kan tex vara med på en fantastisk ”Wild Spirit Flow” med fina Anna-Karin kl 10.00-10.30, det här är Wild Spirit Flow:

”Låt oss ta dig med på en resa där du nyfiket får chans att utforska din kropps naturliga rörelsemönster. Med hjälp av vår andning hittar vi ett flöde som ger oss funktionell styrka och rörlighet framför allt i områden kring höfter, bål, bröstrygg och axlar. Vår önskan är att klassen ska locka fram din inre ”wild spirit” och ge dig ökad kroppskännedom, ökat inre flöde och troligtvis en och annan svettdroppe! Vi ses på mattan!”

Jag kommer även köra en ”Yinyoga för cyklister” kl 16.00-17.00 som man självklart får vara med på och har nytta av även om man inte är cyklist ❤

Anmälan till dessa två klasser görs också via mail: nybroplan@worldclass.se

Själva donationen till extraklasserna och även drop-in cykeln görs via gåvokorgen på Barncancerfondens hemsida, klicka HÄR. På så sätt kan du donera så mycket eller så lite du själv vill och det är bara du som vet.

Jag tänker så här: Det är klart vi ses ❤

20140709-193513.jpg

Annonser

One thought on “Det är klart vi ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s