Mitt eget yogaspace för mer yoga hemma.

Det handlar om att skapa förutsättningar. Så jag skapade mig ett eget yogaspace för att ta mig tiden att yoga hemma.

För att jag ska ta mig för att köra yoga så frekvent som jag vill, så frekvent som jag mår bäst av så måste jag veta att det finns ett utrymme där jag kan landa i mig själv, släppa allt som är runt mig och låta både kroppen och tankarna få ta en paus från all aktivitet.

Ett utrymme där jag trivs, där jag enkelt kan glida ner på mattan, eller i mitt fall faktiskt filten och bara vara.

Jag har ett space, egentligen en hall, här hemma, på nedervåningen som är inrett helt efter mig, väldigt ”girly”, romantiskt och med en hedersplats för min racer. Här trivs jag. Här mekar jag med cykeln. Fixar barret. Förvarar alla mina fina ”må-bra-symboler”. Nu är det även mitt yogaspace. Så nu har jag verkligen samlat massor av mitt jag, av det jag älskar på samma lilla yta.

Jag prov yogade i förmiddags och det det blev tummen upp. Appropå det så har jag en ny favorit position i yin yogan. En ”Half Shoelace”, den ger galet mycket intensiv kärlek till baksidan av min kropp ända från hälsena till skallbas. Kan varmt rekommenderas. ❤

11072482_10152675798331366_142734146_n

Half Shoelace

11051261_10152675835221366_1036557444_n 11072377_10152675835231366_849097409_n

 

Annonser

One thought on “Mitt eget yogaspace för mer yoga hemma.

 1. Hej!

  Jag heter Simon och driver bloggportalen Disciplin.se, vi söker nu fler personer som är intresserade att blogga om träning. Vi betalar dig för dina besökare och vi erbjuder nu en gratis domän, t.ex. Dittnamn.se om du börjar blogga hos oss. Med möjlighet till att bli premiumbloggare och få en fast månadslön.

  Har du några frågor så kontakta oss på info@disciplin.se eller skapa din blogg idag.

  Hälsningar
  Simon – Disciplin.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s