When women support each other, incredible things happen. Power ända ut i tånaglarna.

Vad är power för dig?

Om en person har power så tänker jag att det är en människa med stark personlighet, som står upp för sina åsikter, har kunskap, som tar för sig i livet på ett sätt som inte skadar andra, som genom sina handlingar, sitt sätt att vara växer som person, utvecklas och på sin väg inspirerar andra.
Det kan också vara ren fysisk kraft, när energin fullkomligt sprutar och personen öser utan hinder.

Tre powerkvinnor som jag inspireras av är Vevve, Katarina och Sofie.

Vevve är personen som aldrig upphör att inspirera mig. Med sin självklarhet i sitt jag, i sin plats i världen, i sitt minst sagt raka sätt att uttrycka sig, i sitt sätt att konstant inkludera, i sitt sätt att analysera och agera. Vevve inspirerar mig att våga. Allt. På ett självklart sätt. Vevve är en yogi, en grym yogi och en helt underbar person. Ta del av hennes tankar och upplevelser på hennes ”yogablogg” (det är såååå mycket mer än yoga) Tala Ohm Yoga.

Katarina är för mig en kvinna med tokmycket power. Kunskap så det viner i trädkronorna, kunskap som hon delar med sig av, sprider till omvärlden med tydlighet och utan krusiduller. Inspirerande och utvecklande. Bara på min session jag hade på hennes mottagning där vi kikade på min ”mamma-mage” (läs  mitt inlägg om hur allt detta drog igång HÄR) lärde jag mig galet mycket. Nu i april ska jag gå Katarinas utbildning för att bli certifierad Mamma-Mage tränare, och lära mig allt jag kan om träning för full funktion efter graviditet. Ser extremt mycket fram mot detta. Mer power genom kunskap till folket.

Sofie är kvinnan som fick mig att yoga-dansa och gilla det, bara det i sig är pure power. Hon fick mig att förstå vad yinyoga är, fick mig att uppleva det kravlösa, opretentiösa, totalt person-unika och känslostormande. Hon puffade mig genom sin yinyoga teacher training in i en riktning som påverkat hela mitt liv och min vardag till något starkare, tryggare, mer medveten i mina känslor och färgstarkare. Att hon själv dessutom vågat följa sitt hjärta och lämna sitt yrke som polis för att fullt ut satsa på yogan är både inspiration och power, att välja sitt eget liv, att styra sitt liv. Jag har fått yoga och massa power ända ut i tånaglarna genom hennes Reach with (y)in.

De är power för mig. Var och en på sitt sätt.

Vad är power för dig?

726505d66d35b4c56a4354d870d433ef

(Hittad på http://thegoodvibe.co)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s