Ärligt. To be real.

Det finns inte möjlighet till att vara älskad av alla. Att försöka vara det är att slå knut på sig själv till man inte vet vem man är, vad man gör eller vart man är på väg. Och det finns väl egentligen inget syfte med det?

Man är den man är, med allt som är lovely och allt som är lite mer dark. En del gillar allt, andra bara vissa delar och säkert några som inte gillar något alls. Det är helt ok med mig.

2015 är året ”Be Real” för mig. Att se mig själv ärligt med ALLT innehåll, stå för den jag är och framför allt att inte försöka vara någon jag inte är. Jag skriver det igen.

Framförallt att inte försöka vara någon jag inte är.

Detta har faktiskt också fått mig att i ännu större grad acceptera och även ibland uppskatta andras ”dark sides”, då även dessa inkluderas i det spektrum som gör dem till de personer de är.

Sen är det väl kanske att dra det till sin spets att säga att jag hellre blir hatad för den jag är än älskad för någon jag inte är, men jag kan ta att jag inte är omtyckt av alla och hellre det än att försöka vara någon jag inte är.

Be Me. Be real. Be You.

IMG_6875

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s