Lugnet efter stormen.

Ett par dagar efter ett event eller en utbildning där jag alltid går all in och låter mig uppslukas av världen jag är i, efter ett par dagar kommer dovheten.

Ni vet när kroppen och hjärnan taggar ner och istället för att vara på högvarv så är det mer åt att allt går i slowmotion. Det är rätt skönt. Att fluffa in sig i sig själv ett tag. Låta omvärlden rusa runt där utanför och man behåller diset i sig själv.

Jag älskar både stormen och lugnet. Jag älskar privilegiet att kunna få uppleva och leva i dem båda. Att både känna adrenalinet rusa i kroppen, vara på tårna, leverera och ha alla sinnen på helspänn. För att sedan kunna ta det där välbehövda breaket. Återhämtningen. Skapa utrymme. Space. Qi.

Ni vet yin och yang. Vi behöver dem båda. Det är då det blir som bäst.

Min hjärna är extremt fluffig just nu och jag ska hänge mig yin-halvan resten av kvällen, ladda om för morgondagen.

Kram på er ❤

IMG_6529

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s