Ett place att mötas och knyta band för livet.

Vem har sagt att gym, gruppträningssalar och träningsanläggningar bara är ställen där vi tränar, förbättrar vår hälsa, sätter mål, når mål, kommer i form och bibehåller den? Det kan faktiskt vara så mycket mer.

Nu är det ju min arbetsplats, så självklart är det så mycket mer för mig, och självklart är jag partisk i frågan då jag har läsk på att vara här, men vill ändå framhäva vikten av ställen att mötas på. För det är vad det också är, gymmen, träningsanläggningarn. En mötespunkt för likasinnade. En plats där människor skapar kontakter och många gånger vänskapsband.

Flera av min nära vänner som jag har i dagsläget har jag mött här, via träningen, på anläggningen. Och jag ser hur mina klassedeltagare bildar som en varm och härlig grupp som sträcker sig utanför anläggningens väggar. De lär känna varandra. Knyter an. Pratas vid. Ses. Peppar och gillar varandra även fast de inte är här. Men deras resa började här.

Hur häftigt är inte det? Att gymmet, gruppträningsssalen blir ett place att mötas och lära känna andra som kan bli vänner för livet. Det är ju faktiskt en stor del av hälsan. Klockrent. Underbart. Mycket gött mos på det.

20140510-192151.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s