Di dära människorna… å lite musikfavoriter också.

De här människorna jag träffar på diverse äventyr jag är ute på, de är underbara.

Helgen har spenderats till störst del i en cykelsal i centrala Stockholm där jag haft äran att utbilda tre fantastiska personer till instruktörer i Indoor Cycling ala Incycle. Jag tror faktiskt jag kan tala för oss alla, sju sjasingen vilken grym helg vi har haft.

De har varit helt outstanding med sin nyfikenhet, öppenhet, delaktighet, engagemang, driv efter utveckling och glädjen, GLÄDJEN. Jag har i stort sett bara mötts av leenden, helgen igenom, en hel massa skratt, ja sju sjasingen vilken helg vi har haft.

Tre outstanding musketörer. Nu überredo för att ta sig an klasser i cykelsalen. Hela mitt jag vibrerar av att de kommer rocka. Whooop whoop, hell yeah, go go go go och ALLT det där.

#lovemyjob

Tusen tack för allt ni gav och allt ni tog emot. ❤

IMG_6756

Roger, Magdalena och Jessica

IMG_6746

IMG_6751

Fun, fun, fun 🙂

Just det, lovade ju Roger några favvolåtar också…

Guitarro, Damian D’Costa

Wowshit, Karmon

Oh Yeah (Instrumental Mix), ADJ

Narayan, The Prodigy

Battlestar, Robert Babicz

Annonser

4 thoughts on “Di dära människorna… å lite musikfavoriter också.

  1. Alltså jag lär mig massa nya ord här hos dig :), ”sju sjasingen” var dagens nya. Din blogg är så härlig, precis som du verkar vara. Jag har delat med mig om mina rädslor på min blogg och skulle bli glad om du vill dela dina. Anledningen till listan är att jag vill belysa vad det är var och en går omkring och är rädd för, och på så sätt kunna bidra till att vi kan övervinna några rädslor som hindrar oss att göra sådant vi vill göra. Är du på?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s