Härligt, hårigt, pepp och prepp, dä gör mig gla.

Ja, lite som en lärka struttade jag iväg mot jobbet idag. Självklart var stegen inte überspänstiga, det är de väl aldrig första dagen de får agera uppbärare efter en tid i febersoffan. Men humöret har varit på topp och det är underbart att vara tillbaka.

Löftet till kroppen om att vara varsam har jag heligt hållt fast vid och det innebar ”ingen träning”. Skönt. Det var jätteskönt. Att ge mig själv den där extra dagen av smygstart av livet. Nice. Tog bara några år att lära mig…

Dagens 5 härliga anledningar till att jag är glad:

* No more soffa. Att komma ut, komma bort, komma iväg få komma till jobbet och härja med kollegor och klienter. Looooove it. Hade planen att ta en sån där ”I am happy craaazy selfie”, men den blev aldrig av. Jag njöt för mycket för att ta mig för att plåta av nyllet.

* Lunchbuffé på Rice. Japp refill in da house. Laddar inför en helg med en hel del trampning så in med ny energi. Här kommer det…gött mos. Nej alltså vi åt inget mos, men det var gött mooooos…ha ha ha.

* Prepp och peppmöte, Monika Björn är här inför Yogagames och vi hann ta ett snabbt, härligt, hårigt (hennes fluffiga kappa som jag nästan svalde i en kram…ha ha ha ha) pepp och preppmöte inför Incycle utbildningen imorn.

*Hotpants deluxe. OMG ni kommer älska dem, eller JAG älskar dem. Jag avgudar mina hotpants och shorts och uppenbarligen är det rätt uppenbart och har kanske blivit ett trademark ala Elin på? En sån där anti jantelagen grej? Fick hur som helst ett par ”superstar-show-off-inget-för-skinkrädda-hotpants” av fina Karolina. Klurar på ett bildbevis inför måndagsklassen;)

*Fredagsmys med HELA lilla fina familjen.

Lite trött är jag nog trots allt. Ska styra upp det där sista för kvällen och sen blir det nog sova som gäller.

Kram på er ❤

IMG_6692

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s