Så jäklans tacksam…

… det är egentligen inte en 100%-ig sanning då det hade kunnat vara tusengånger bättre, men med de förutsättningar som är så är väl tacksam en fjärt i rymden mot vad jag känner. Jag känner så mycket mer.

När jag pratade med mannen som är ute i världen och flänger och dokumenterar människor som VERKLIGEN lever ett liv ingen kan önska sig så känns feber som en fånig grej att misstycka om. Men när natten bjöd på febertopp närmare 40grader var jag inte så kaxig och tyckte väldigt synd om mig själv.

Nu är min kropp helt fantastisk och redan idag har febern sjunkit brutalt mycket medan jag släpat mig mellan soffa och eventuellt annat mål i hemmet. Tack kroppen, du är otrolig, jag lovar att vara varsam med dig ett tag till.

När klockan var 11.30 och min egentliga lunchklass kickade igång där borta på Nybroplan, bildades en sörja av tankar och känslor i min febermosiga hjärna. Besvikelsen och frustrationen över att det inte var jag som fick stå där och rocka järnet, men mest en enormt överväldigande tacksamhet över alla dessa omtänksamma människor jag har runt mig. Alla de som alltid ställer upp. Bryr sig. Fixar. Frågar. Klappar på mig.

AK som härjat och bytt bort sina egna klasser för att kunna hjälpa mig, alla som hoppat in på AK:s klasser, finaste svärmor som tänkte ta tåget hit från Bästkusten för att hjälpa mig, alla underbara sms jag fått med frågor om hur det är, pepp och kryahälsningar, alla förstående PT-klienter och stammisar på klasserna.

Så även om feber är en värdslig sak på denna jord så är jag så enormt tacksam, rörd med en tår i ögat, glad in i själen för det fina skyddsnät av vänner och familj som jag har runt mig. Hade jag inte varit lika pigg som en sengångare hade jag hetsat runt för att krama på er, bakat kakor åt er, gett er en massage eller något annat trevligt.

Det jag vill säga är bara ett stort fett tack ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s