Min käckhetstank börjar tömmas

Ok omvärlden, jag är ledsen om detta inlägg inte ger pepp, fräschör eller skiner till månen och tillbaka av positivitet. Det  är bara rakt ärligt utan krusiduller, så håll i hatten.

Nu är jag inne på ännu en dag av VAB och min tank som annars brukar vara fylld av käckhet och glada gubbar börjar bli torr och raspig. Jag saknar min del av livet där jag inte är vårdande förstående moder som med ett leende fixelitrixar för att allt ska bli tippelitopp.

Jag har sett alla avsnitt av spiderman och avengers nu. Soffan är inte längre mysig utan börjar kännas sunkig. Att sitta still känns inte längre som skön vila utan ryggen börjar säga ifrån. Jag vill prata och hänga med vuxna också. Jag vill hoppa runt till grym musik som en tossig toka. Jag vill ha det där andra också.

Jag VET att det finns många som har det mycket, mycket sämre och värre än jag har det, och jag veeeet att jag är långt ifrån ensam om detta så här i ”vabruari”. Jag veeeet. Trots det finns det inte mycket kvar av käckheten, den bara måste få fyllas på snart. Please…

Låter jag gnällig? Jag är nog lite gnällig. Sorry. Men det var ju det där med att ”Be Real”, och så ser verkligheten ut just nu, just idag.

Håll tummarna nu, att det vänder imorn för jag tycker mycket bättre om mig själv när jag är käck och vill peppra mina texter och tankar med glada gubbar. Visst vänder det nu? Visst gör det?

 

Annonser

2 thoughts on “Min käckhetstank börjar tömmas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s