Konsten att vårda ett förhållande.

Ett förhållande behöver omtanke, engagemang, utveckling, kärlek och känslor för att överleva och för att bli starkare.

Idag har jag gett just det här till mitt förhållande som instruktör, presentatör och allt det där jag jobbar med, till allt det där som är min passion och som så klart behöver boostas emellanåt.

Jag har spenderat dagen med likasinnade. Med kollegor, vänner, förebilder, sköningar, ja en hel hög människor som rockat min dag på Your Next Move Inspiration Event.

Magi i cykelsalen x2, Jaime och Jessica bättre start på min dag hade jag inte kunnat få, ni är amazing. Amazing. Älskade varenda tramptag. Fullt ut.

AfHo med de ofattbart coola och duktiga Åsa och Maria. Taket lyfte, det fanns så mycket kärlek och glädje i salen, jag stod längst bak och kände mig asgrym, ha ha ha, det hör inte till vanligheterna på dansklasser, så det säger massor om stämningen, konceptet och ledarskapet.

Lättsam och tankeväckande föreläsning med Linus som slussade över oss till vackra Cecilia för en Soma Mind. Jag har längtat efter att få testa Soma Mind. Jag var som uppslukad, frälst, såld och totalt hängiven. Klassen lät mig landa, känna och mjukt avsluta en dag som lämnar mig lycklig rakt igenom.

Jag har vårdat mitt förhållande till mig själv idag. Fyllt på varenda kanal av energi, kunskap, inspiration, närhet, vänskap, utveckling och jag känner mig så lyckligt lottad att haft chansen att vara med idag.

❤ , galet massa ❤ är det jag känner och en stor hög ❤ vill jag ge till alla jag haft runt mig idag.

20140731-195719.jpg

Annonser

2 thoughts on “Konsten att vårda ett förhållande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s