Extrem tokälsk på livet.

Ibland i träningsvärldens heliga sfär där det finns så många ”rätt och fel”, där det finns så många tycken och tankar ska jag erkänna att jag ibland kan vackla till i mina egna värderingar.

Jag är ju egentligen väldigt klar med vad jag står, hur jag arbetar och varför jag har de värderingar just jag har. Mitt sätt passar mig och andras passar andra. Så är det och så ska det vara då vi alla är olika, med olika mål, förutsättningar och bakgrund.

Men ibland funderar jag om jag håller fast för hårt vid mina värderingar, jag får stanna upp och tänka till. Och jag tänker till ganska ofta, klurar en hel massa då det trots allt när jag arbetar som Personlig tränare är andras liv och hälsa som jag är med och påverkar.

Det jag alltid kommer fram till är att det är sån här jag är, det är det här jag står för och det är så här jag kommer fortsätta att jobba. Varför?

Så lycklig som jag är i dag, i min inställning till min kropp, min träning, min kost och mitt liv har jag helt ärligt aldrig varit förut. Därför är det här rätt för MIG. Jag älskar mitt liv och vill leva det så starkt och fullt ut jag bara kan.

Så olycklig som jag var när jag konstant räknade kalorier, vägde och mätte mig, vill jag aldrig bli igen. Sån ångest jag kände för att släppa tillbaka de där kilona och de där centimetrarna vill jag aldrig känna igen. Därför kommer det aldrig funka för mig. Mitt liv är för kort och dyrbart för att jag ska tycka så illa om mig själv igen.

När jag åkte hem idag efter att ha mött så otroligt härliga människor, efter fått dela ren träningsglädje och passion med dem så kände jag extrem tokälsk på livet. Glädjen kommer ifrån att ha gjort aktiva val i en riktning som passar MIG. Så jag står kvar där jag är, och fortsätter att älska livet.

Jag andas

Annonser

2 thoughts on “Extrem tokälsk på livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s