Är det dags för dig att ta steget mot din dröm?

Året var 2005 och jag tog ett beslut som påverkat mitt liv en hel massa, gett mig galet mycket glädje och som jag tackar mig själv flera gånger i veckan att jag tog.

År 2005 utbildade jag mig till instruktör inom spinning.

Det här är helt sant: Jag kan räkna på en halv hand de gånger jag under dessa 10 år som instruktör i spinning/Indoor Cycling har känt att det tagit emot att gå in och instruera en klass. Det är så überkul och givande att jag fortfarande längtar till mina cykelklasser, varje dag, varje vecka, ja alltid. Och nej det är inte överdrift eller hittepå, det är magiskt att få sitta på cykeln och dela med mig av min passion. Love it. Varenda jäkla sekund. Love it.

Har du kanske också gått och drömt om att bli instruktör i Indoor Cycling? Är du också sugen på att utbilda dig? Att få arbeta med det du brinner för? Att få sitta där framme på ledarcykeln och ösa ur dig glädje och energi? Har du också funderat på att ta det där steget?

Nu i februari, närmare bestämt den 14-15 februari har du chansen. Bra va? Jag kommer leda grundutbildningen till cykelinstruktör via bästaste Incycle här i Stockholm. Om du är det minsta sugen tycker jag att du ska hoppa på denna fantastiska resa in i instruktörsvärlden.

Vi i team Incycle träffades i januari och slog våra kloka huvuden ihop, resultatet blev väldigt bra som ni kan förstå 😉 och delar av dessa klokheter får du ta del av på denna utbildning i februari. Whooop whooop för det tycker jag.

Intresserad? Maila monika@incycle.se för mer info.

Kanske det är nu som det faktiskt är dags för dig att ta det där steget mot din dröm.

åre5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s