Det sved men jag fortsatte ändå…hjärtat behövde det idag.

För ett par veckor sedan upptäckte vi här hemma att det inte var vi vuxna som ”hade makten”, hos oss var det vår 4,5åring som mer eller mindre bossade skiten ur oss, vilket så klart inte är optimalt. Minst sagt. Sedan dess jobbar vi med att få tillbaka balansen i familjen. Ja, gisses vad vi kämpar. Den där lilla herren är sjukt envis (vet inte vart han fått det ifrån…) och vi hamnar i konflikter ganska ofta jag och den unge herrn.

Jag blir alltid extremt frustrerad och även ledsen efter dessa duster och idag gick det inte över. Käkarna började nästan domna av för att jag bet ihop hårt, hårt, hårt under så lång tid.

Nu känner jag mig själv väldigt väl och vet att min ventil lättast öppnas genom fysisk aktivitet.

Bara att kliva på racern och dra några intervaller på trainern.

Kroppen var på g, hjärnan och hjärtat ville meeeer, benen var trötta och ”sura” efter gårdagens tunga styrka. Det sved rejält redan i första intervallen och det var långt ifrån ett korrekt, effektivt, fysiologiskt optimalt upplagt träningspass. Det var inte särskilt genomtänkt. Det var mest bara en jäkla massa känsla. Massa känsla som behövde komma ut, trampas ut, tryckas ut, andas ut, flåsas ut. Så jag fortsatte trots att det sved, för det kändes bra, väldigt bra, hjärtat behövde det. Inte fysiologiskt utan känslomässigt.

Nu är jag urladdad, lugn och pedagogisk. Kvällen kan avslutas med mjukhet. ❤

IMG_6663

Annonser

4 thoughts on “Det sved men jag fortsatte ändå…hjärtat behövde det idag.

  1. Tänk vad bra att träningen finns att ta till när man som mest behöver den! Älskar hur den får oss att må, att den gör frustrerad och arg till lugn och trött och ledsen till pigg och glad. Härligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s