Some junk in my trunk…

Ja, det är onsdag och jag följer min tradition Ego-Onsdag så klart. Ni vet den dagen på veckan vi struntar i jantelagen, ger oss själva en fet kram och vågar framhäva något härligt hos oss själva. Så här är dagens ego:

Jag är typ den enda i min släkt av tjejerna som inte lyckades ärva några former av det kvinnliga släktet. Tror jag föddes med samma form som min far, vilket inte är något fel, pappa du är jättefin, men jag har alltid önskat mig kvinnliga höfter och lite mer ”prima skinka”. Jag tycker det är supersnyggt med ”J.Lo-rumpor” men föddes liksom utan svank och med skinkor lika fylliga som tepåsar. Kanske inte sån bra Ego-start på inlägget..

MEN.

Det finns alltid ett MEN…

Efter många års tränande och den senaste tidens fokus på styrkelyft och cykling så tyckte jag här idag att den hära gumpen börjar nog minsann få lite volym! Hohoooo är det minsann lite junk jag börjar ana när jag sneglar bakåt?

Jo, det skulle ju kunna vara den där stoppningen i cykelbrallorna som ger lite efterlängtat put, men jag väljer att se allt det positiva.

Jag väljer att ge min rumpa extra kärlek och applåder idag. Inte bara för att den är fantastiskt bra, stark och härlig utan för att den är fin också. Ok, den har alltid varit fin. Med eller utan junk.

IMG_6645

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s