Som en sprudelboll och det är som om att inget kan plocka ner mig på jorden…

Ha ha ha ha ha ha ha, det här är helt sjuuuukt, jag kan liksom inte sluta spralla. Vet inte vad som har hänt, vart all energi kommer ifrån, men den är gaaaaalet mycket hääääääär.

Det började igår efter min 75 min cykelklass på slussen, 7st extensiva tröskelintervaller senare var jag som en sprudelboll och det var som om att inget kunde plocka ner mig på jorden. Svettigt, härligt och underbar stämning. ❤

Idag har det bara fortsatt. Vikterna på lunchens Bodypump klass kändes kanske inte som luft men det var som ”inget kan stoppa mig”. Stackarna på Nybroplan fick stå ut med den ena käcka kommentaren efter den andra. Tuuuuusen tack för alla leenden och er härliga energi, love it. Love you.

Sen dansade jag ut ur salen och jag är fortfarande på så där bröööölpositivt humör. Kvittrar, skojar, skuttar och peppar på. Whoooop whooop. Kanske var det mina två stora portioner pasta med räkor sent igår kväll, eller att jag haft något skit i kroppen som äntligen släppt? Ja, vad det än är så är jag glad att det är hääääär, för i livet är jag käääääär.

Ja, ni märker… Ha ha ha ha. Wooohooooo.

Kanske blir det platt fall om några timmar, kanske håller det i sig. Jag ska i alla fall njuta av varje minut som allt bubblar av glädje, ork och fniss här inuti.

IMG_6618

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s