Ibland måste man tacka nej.

Det händer så mycket roliga saker runt mig hela tiden. Stora och små event, fikaträffar, föreläsningar, utbildningar, shoppingstunder, resor och såååå mycket mer.

Jag vill helst av allt vara med på ALLT. Allt, allt, allt. Vill, vill, vill.

Jag fullkomligt älskar de där upplevelserna, möten med människor, energier som utbyts, kunskap, inspiration och en hel massa good feeling. Älsk.

Men jag får ju bara inte ihop det. Varken tiden, ekonomin eller faktiskt orken räcker till. På ett sätt möter jag en besvikelse inom mig för att som jag ”missar”, för de saker jag pga olika skäl måste prioritera bort. Och på det andra sättet har jag full förståelse för att det är så livet ser ut. Det handlar om prioriteringar, att inte alltid kunna vara överallt och inse sina begränsningar ibland för att just orken och därmed glädjen och energin ska kunna flöda vidare.

Jag kommer helt klart vara avis på de som är på de ställen där jag inte kommer vara, men jag kommer kunna glädjas med dem och få ta del av inspirerande rapporter i efterhand. Ibland måste man tacka nej, och andra gånger blir det ett stort JAAAAA.

Så ni ska iväg på massa roligheter, kan ni inte spriiiiida er glädje i etern och bjucka på alla härligheter till alla som inte är med? Jag lovar att göra mitt bästa för att dra mitt strå till stacken 🙂

20140112-155340.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s