Fortsätt vara den du är och inspirera genom att leva livet på ditt sätt.

Det här med förebilder.

Jag har klurat en del på det. Fick frågan för inte så länge sedan, vad som inspirerar mig och vad jag har för förebilder.

Jag har massa förebilder och får liksom fler för varje år som går. Och det är väl helt naturligt, för livet förändras hela tiden och med det ens eget synsätt på livet, vart man är på väg, vad man vill, vem man är och så klart då också vilka som är ens förebilder.

Jag har inte släppt mina ”gamla” förebilder utan bara utökat mitt bibliotek. Lyxigt värre.

Då jag själv är mitt i småbarnsåren som förälder och försöker hålla några tusen bollar i luften och samtidigt bevara den där efterlängtade balansen i livet så är jag inspirerad av alla som är sig själv och som vågar visa nyanserna i livet. Jag inspireras av ödmjukhet och ärlighet.

Det är häftigt att följa mina förebilder och se hur de utvecklas, följa deras resa och se att de bara inspirerar ännu mer ju fler lager av livet de klär sig i.

En förebild behöver inte alltid vara kopplat till karriären, det kan vara så mycket mer, förebilder i livet. Många av mina förebilder har jag tätt inpå, vissa jobbrelaterade och andra inte alls. Ju mer jag öppnar mina ögon desto fler människor att inspireras av hittar jag.

Runt DIG har du människor som inspireras av DIG. Visst är det fantastiskt. DU är en förebild. Visst känns det fint.

Fortsätt vara den du är och inspirera genom att leva livet på ditt sätt.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s