Yogifint på alla sätt.

Tänk er att ni sitter hemma, knattrar på datorn med en liten bekymmersrynka mellan ögonbrynen och spretande tankar. Och så knackar det på dörren. In kliver en vacker kvinna med en fantastiskt fin mala som är tillverkad av omtanke och kärlek till just mig.

Ah, det är ju så jag blir tårögd. Det är fint på alla sätt, yogifint. Och jag kommer känna mig så otroligt vacker när jag bär den och även känna det vackra inuti. Känna vänskapen.

Visst är den underbar?

Lägg märke till texten på det lilla hjärtat under Buddha huvudet ”Live the dream”. Ja, det ska jag verkligen göra. Perfekt mantra att ge plats för i mitt huvud och låta de där spretiga tankarna försvinna.

Titta in på Anna-Karins sida ”Passion for Moves & Pearls” och jag lovar att du också hittar dig en eller flera favoriter.

Stort tack min vän. Jag är rörd och väldigt glad ❤

IMG_6565-0

IMG_6567

IMG_6563

Annonser

2 thoughts on “Yogifint på alla sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s