Ut med det gamla in med det nya. Ego-Onsdag.

Jag var peppad till tänderna för att skriva ett pepp inlägg ala ”Ego-Onsdag”, men så kom ett mamma-utbrott emellan och vips så var den där ”good feeling” borta och jag kände mig mest som en ”bad mom”.

MEN, nu har jag fått rensa ut, pratat med en fin vän och jag är back on track med en gooo känsla i magen. Puh, det kan svänga lite…ha ha ha. Så, tillbaka där jag började imorse…Ego-Onsdag står på schemat.

Dagens ego-boost går till att jag är stolt över att jag vågar ta för mig mycket mer av livet, ta för mig av det jag tycker om, det som gör mig glad och låter det ta plats, låter det kosta lite och skäms inte för det, tvärt om, är riktigt nöjd över mina val. Härom veckan var jag tex och införskaffade mig en till cykel, en cyklocross, wiiiiiii me so happy. Jag la pengarna på något jag verkligen gillar, något jag vill göra mer av och det kändes bara heeelt rätt. Så där rätt att det pirrar lite i magen när jag tänker på det.

Nu väntar jag på att den ska anlända, med dubbdäck och hela köret så jag kan ut och trampa trots detta karga vinterland. För det är något visst med det där trampandet, jag tömmer liksom ut det gamla, dålig energi och låter tankarna ordna upp sig i tystnad medans fötterna ritar cirklar under mig. Fyller på med nya positiva tankar, adrenalin och endorfiner. Det är faktiskt riktigt egotid, på bästa sätt.

Jag boostar mina mantran Be Me och Be Real ❤

20140727-204928.jpg

Racern Staffan väntar ivrigt på sin nya kompis.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s