Det här är viktiga grejer.

Det börjar dra ihop sig nu.

Den 28/3 kommer cykelsalen på World Class Nybroplan fyllas med engagerade och härliga människor, oavsett om de är medlemmar hos oss eller inte.

Klockan 07.00 går första cykelklassen igång och den sista avslutas 20.00.

12st pedaltryckande, energisprudlande och endorfinstinna timmar. Vi snackar så klart Spin of Hope. Välgörenhetseventet där du som privatperson, eller ditt företag kan vara med och samla pengar till Barncancerfonden. Samla pengar och cykla tillsammans med oss.

Vi har några cyklar kvar att fylla. Så det är klart att du ska vara med, du och ditt lag. Ni anmäler er HÄR.

Som ansvarig för gruppträningen på Nybroplan, med brinnande intresse för cykling och ett hjärta som klappar för att drabbade av barncancer är det bara helt självklart att vi är med och arrangerar detta viktiga event.

Det är en hel hög av grymma instruktörer som kommer sitta på ledarcykeln denna dag, varenda timme av dessa 12 kommer vara garanterad magisk upplevelse. Jag lovar. Jag VET. De är fantastiska hela högen.

Själv kommer jag köra klassen ”Mind on Wheels” kl 14.00-15.00 och sedan även en ”Yin Yoga för cyklister” kl 16.00-17.00. Yin Yoga klassen kommer vara en donationsklass, öppen för alla, drop in, dvs ej bokningsbar, och man donerar så mycket eller så lite man själv vill i en insamlingsbössa i salen, utan krav och utan dömande.

Jag hoppas verkligen att vi ses den 28/3 för det här är viktiga grejer.

20140709-193513.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s