Stark är inte det samma som osårbar.

Jag är stark och trygg i mitt jag. Med åren har jag lärt mig att älska, uppskatta och lita på den jag är. Den jag har blivit.

Livet har lärt mig att lösa problem, styra upp konflikter och när jag möter motgångar kliver jag oftast in och bemöter den, använder den för att växa istället för att fly.

MEN.

Bara för att det är sådan jag lärt mig att bli så innebär det inte att motgångarna ”rinner av mig”. Orättvisor gör precis lika ont i mig. Hinder gör mig ändå stressad och att styra upp kan kännas oerhört tungt och ibland blir jag ledsen. Att vara stark är inte detsamma som att vara osårbar.

Det är nog inte lättare för mig än för någon annan, eller kanske på ett sätt för det som stärker mig i motvind är att jag litar på att jag kommer fixa det, för jag har fixat det förr,  mer än en gång. För jag vet att det kommer göra mig ännu starkare, ännu tryggare.

MEN.

Det kommer fortfarande kännas. ❤

20140907-094634.jpg

 

Annonser

2 thoughts on “Stark är inte det samma som osårbar.

  1. Hej! Jag känner igen mig. Ibland känner jag. Ska jag orka? Men man gör det för att man måste. Sen kommer det många dagar som det känns bra. Bra kämpat av dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s