Jag ska bara…

Kan inte låta bli att fylla på den där tekoppen, och är jag inte lite mer hungrig? Jag skulle ju kunna mixa lite musik, kanske i alla fall köra lite musikanalyser…

Kom igen nu, varför har jag så svårt att lägga mig i tiiiiid? Jag sover för få timmar. Fick i ”bakläxa” idag av världens bästa Fredrik på morgonens Hatha Yoga att öva på medveten avslappning. Att stanna medveten istället för att som jag gör somna direkt. Steg ett skulle kunna vara att inte sitta uppe så sent på kvällarna kan man tycka.

Jag borde verkligen gå och lägga mig. Nu. Eller för en timme sedan.

Men min attityd blir precis som min fyraåriga sons vid läggdags. Jag ska bara…Det finns så mycket som skulle kunna göras innan… Kreativiteten knackar liksom på här nu, koreografier ploppar upp i huvudet och det vore ju skam att inte ta vara på dem, eller hur? Men trots allt är ögonlocken på väg ner.

Aha, jag borde sluta att skriva? Stänga datorn och går ner och sova? Aha, du tänker så.

Ok, ska bara ta en macka till…

IMG_6456

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s