I morgon ska jag få möta ännu en av mina drömmar. Längtar.

Det är tyst här hemma, mörkt där ute och alldeles behagligt stilla inuti mig.

Jag sitter och förbereder det sista inför min YinYoga-debut (the real deal) i morgon. Jag längtar intensivt efter att få ta mig an mattan helt på mitt sätt. Fokus kommer ligga på det unika som vi alla är och har, börja med att låta deltagarna hitta yogaformen på det tillåtande sätt den är.

Istället för att fundera över min prestation i morgon, istället för att vara orolig för att jag inte ska leverera så känner jag mig nyfiken. Nyfiken på hur det blir. Hur deltagarna kommer uppleva mig, klassen och sig själva.

En första gång är alltid en första gång, den här första gången kommer jag möta med glädje och mer avslappnat än jag någonsin har tagit mig an något nytt innan. Kontrollfreaket i mig bryr sig inte ett dugg om detta, spattar inte ens en millimeter om att det borde vara mer nervöst eller vara på något annat sätt.

I morgon ska jag få möta ännu en av mina drömmar. Det får min mage att le och mitt hjärta att kännas.

Längtar.

IMG_6401

Annonser

4 thoughts on “I morgon ska jag få möta ännu en av mina drömmar. Längtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s