Så ärligt jag bara kan, där jag vill vara, där jag vill landa.

Jag gillar tanken på att omge mig med människor som ger energi, värme, kärlek och det där äkta. Eller i alla fall låta sitt fokus landa där, och försöka låta det där andra ”rinna av mig”. Istället för att sugas med försöka låta negativa ord, handlingar och situationer i den mån det går låta det passera.

Negativitet finns runt oss. Det är ett faktum. Positivitet finns också runt oss. Det är ett faktum. Så kanske vi kan välja vart vi lägger vårt fokus. Välja vart vi landar och håller oss kvar. Till största del.

Jag tror på det. Jag ska försöka hålla mig där. Så ärligt jag bara kan. För jag tror det kommer göra mig gott, göra de jag har runt mig gott.

Det handlar inte om att man aldrig får vara arg, ledsen eller besviken, för det får man, det måste man få vara. Det hör också till livet.

Det handlar om det stora. Det där mesta. Vart man vill landa. Vart man vill vara.

En start är att lyfta fram det positiva i sig själv. Att se värdet hos sig själv. Se det fina och unika i sig själv. Där man är.

En positiv inställning. I dig, runt dig.

You are amazing just the way you are.

IMG_6446

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s