Glad att det blev precis så som det blev.

Borde verkligen gå och sova, jag ska upp i ottan för att träna PT-kund, men jag vill verkligen inte lägga mig.

Har landat i en skön känsla, sånt där njut där hjärnan och kroppen är kompisar med en good feeling. Jag har återhämtat mig efter en omgång gnäll med mig själv. Jag gör så ibland. Fastnar i ett negativt hål, brummar ett tag och klättrar sedan upp, borstar av mig dammet och är glad för att få ha rensat ut gnällkontot i mitt huvud.

Dagen har varit snäll, ljus, kärleksfull, färgstark, trygg, god mat, gott sällskap, YinYoga, gott kaffe, ok en tur ner i surtantsträsket, sen upp igen och nu softning inkluderande att dra ut på den sista timmen innan sovdags.

Imorgon kommer också bli bra.

Tack denna tisdag för att det blev precis så som det blev ❤

IMG_6447

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s