Tröskelintervaller i pyramid.

Jag förstod inte riktigt vad det var som hände när klockan ringde i morse vid 06.00, ögonen var de smalaste springor som någonsin existerat och golvet kändes så där fruktansvärt kallt när fötterna letade sig ut från det varma gosiga täcket.

Men efter de första sipparna på morgonkaffet och några pussar på lillkillen som satte sig bredvid mig i soffan blev allt såååå mycket bättre.

Ny dag, nytt år, ny energi och i kväll blir det nytt upplägg på min cykelklass. Jag håller kvar temat med tröskelträning på mina måndagar även denna termin, tycker de där 75 minuterna passar så bra till det. Och deltagarna har hunnit vänja sig, lära sig och verkar gilla det.

I kväll kör vi tröskelintervaller i pyramidform. 2 minuters vila mellan varje intervall och stegrande längd på intervallerna till toppen då vi vänder och sedan plockar bort tid från dem igen. (4/2, 5/2, 6/2, 8/2, 6/2, 5/2, 4). Testkörde på trainern där hemma och jorå det känns bra.

Hoppas vi ses, om inte i kväll så en annan gång ❤

IMG_6435

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s