Men guuuuu så skönt.

Se däääääääär vad gött det var att få kötta lite idag.

Jag var så där äckligt taggad inför dagens träning. Sovit gott, utvilad, väläten med bra energi, kiddet hos kompis vid gott mod och noooo stress.

Med ett fånigt flin tog jag mig till Ektorp och World Class, fick ett fantastiskt bemötande och liksom var nästa överboostad när jag klev in för att ta mig an mina marklyft och knäböj.

Jag har inte lyft tungt på nästan tre veckor pga ledighet och förkylning så jag fick backa tillbaka i upplägget och ta vid där jag slutade istället för att försöka avancera. Men det kändes bra, faktiskt har jag inte några direkta krav på mig i den här träningen, ser allt som ett plus och som bonus, som sjukt kul och väldigt härligt att få ta i ordentligt.

I lurarna hade girlpowerlåtar som tex ”Run the world (girls)” med Beyoncé och ”Shake your pom pom” med Missy Elliot. Ha ha ha körde några smygmoves i vilan mellan seten. Mådde helt enkelt på topp. Ja, det gör jag föresten fortfarande.

Hoppas ni också haft en sån där gooooo-dag ❤

IMG_6408

IMG_6406

IMG_6409

IMG_6412

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s