När det ena leder till det andra. Att säga JA.

Det började med att jag via B.A.B.Y lärde känna Vevve. Hon jobbar som ambassadör för Yogobe och de behövde lokaler för att hålla en workshop, och då jag kunde styra upp det på World Class Nybroplan kom jag i kontakt med Peter Munteanu. Peter gjorde mig än mer nyfiken på Yogobe, och då jag berättade att jag skulle ta in YinYoga på Nybroplan berättade han om en tjej som heter Sofie Ringsten… Ja, ni kanske börjar se vad som växer fram…

Det hela ledde till att jag går Sofies utbildning i YinYoga. (Sofie ska förresten ha en klass i YinYoga på Blogger Boot Camp, en chans att uppleva magin hon sprider. Ta den och träna med alla andra grymma presentatörer också.) Utbildningen har jag redan skrivit massor om och ni vet hur glad jag är för att hittat dit, eller om den hittade mig…

Så 2014 var verkligen året då yogan tog ett stort steg in i mitt liv. Vi håller fortfarande på att skapa en relation, yogan och jag. Vi håller på att utveckla något fint tillsammans. Det är jag oerhört tacksam för.

När Yogobe via gruppen BEYOGA365 frågade om jag ville ställa upp och berätta om vad yoga gjort för mig det här året sa jag JAAAAA med glädje. HÄR kan ni kika på resultatet.

Så vikten av att säga ja, se möjligheter, öppna dörrar och öppna sinnet är något fantastiskt. För allt som oftast leder det ena till det andra.

IMG_6115

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s