Mitt sätt att säga ha en underbar jul(skinka).

Jag är helt klart en teaterapa, tycker om att busa och toka mig när tillfälle ges. eller tycka om, i lööööv it:)

Idag fanns tillfälle. Det är lite speciellt att köra sin sista klass innan julledighet, alla är extra taggade, extra glada och det är få som håller tillbaka.

Bodypump 92 är grym, utfallslåten är superhärlig, extremt mycket 80-talskänsla och med en helt del ”burning sensation”. Så förra veckan utmanade jag mina deltagare till att plocka med varsit pannband till denna veckas klass, till just den här låten. Ja, jag vet det är lite töntigt men sååååååå roligt (i mitt huvud).

Hade inte förväntat mig att någon annan än jag skulle komma ihåg att ta sig för att ta med ett pannband, så jag preppade lite extra. Men sen visade det sig att det fanns fler än jag som preppat 80-talskänslan. Whooop whooop för den sköna ”familjen” på Nybro.

Jag körde en all in, och kittade upp mig med peruk ala hockeyfrilla med pannband på det. Got to love it. Grym träning, med extra glädje. Ha ha ha, hoppas jag inte skrämde bort någon stackare inför nästa år.

Det var mitt sätt att säga ha en underbar jul(skinka)…

Tusen tack för all glädje ni delade med er av idag. Och tack Amira för att du ville posera med mig.

Kram på er<3

20141223-141610.jpg

20141223-141623.jpg

20141223-141634.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s