Jag är en stolt PT.

Jag är stolt.

Stolt över mig och över Maj.

Låt mig förklara.

Att arbeta med en PT-klient och inte ta till ”snabba knep” utan i stället jobba med tålamod, anpassning, (fysiskt och mentalt) och ta små steg som till slut blir stora är ibland svårt. Jag kan de där ”snabba knepen”, men jag högst personligen tror inte på dem och väljer därför att inte applicera dem på mina klienter.

Det gäller att hålla emot när frustrationer kommer, att inte ryckas med, att istället analysera och justera inom en ram jag fortfarande står för. Att låta det ta tid ibland, för sådan är kroppen och hjärnan, ibland kan det ta tid att ställa om, eller rättare sagt eftersom vi pratar om livsstilsförändring så TAR DET TID att ställa om.

Vinsten är att när förändringen sker är det lättare att hålla den kvar då förändringen har skett successivt och framför allt är förändringen anpassad efter livet, för den personen, och personen har kunnat anpassa livet efter förändringen. Små steg i taget.

Hållbar hälsa.

Inifrån och ut.

Vi har jobbat, jag och Maj. Små och stora steg har tagits från det att vi startade. Jag har sett stegen hela tiden och är nu glad djupt in i hjärtat av att se Maj stråla stolt över vad hon lyckas med, vad hon är och framförallt för hur hon mår.

Jag vet att det håller.

Jag är stolt.

Maj, grym du är, jag är så galet stolt över dig ❤

20140821-150030.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s