När kicken av endorfiner börjar klinga av kommer lugnet och de där mjuka tankarna, då byts ”untz untz” ut mot lugna favoriter och jag fylls av en sån där enorm tacksamhet över livet.

Se där, energin börjar återvända… Har tyckt i mig lite gött och hjärnan och kroppen börjar samarbeta igen.

Jag vet inte hur era måndagar brukar se ut, mina brukar vara ganska likartade från vecka till vecka. De avslutas alltid med den där 75-minutaren på Slussen. Klassen som kickar igång mina endorfiner till något slags toppläge så jag oftast sitter svettigt, tussig och flinandes för mig själv på bussen hem.

Hinner med lite familjetid och en dusch innan kicken dör ut och jag blir en ganska urlakad pöl som varje vecka bannar mig själv för att jag inte fyllde på med energi direkt efter klassen. Hur seeeeg kan jag vara egentligen? Och samma sak varje vecka? Få se nu, vad är det jag jobbar med? Borde veta bättre kanske?

Ja, ja, ibland kommer livet emellan kunskap och klokhet, längtan efter närhet och mys prioriteras.

När kicken av endorfiner börjar klinga av kommer lugnet och de där mjuka tankarna, då byts ”untz untz” ut mot lugna favoriter och jag fylls av en sån där enorm tacksamhet över livet.

Idag så oerhört tacksam över alla människor jag får chansen och äran att lära känna, nära och på distans. Så nu sitter jag här i ett tyst och lugnt hem och fascineras över alla de här fina mötena. Personer som släpper in mig i sina liv, bjuder in och låter mig får vara en del. Det är riktigt fint. Berörande.

Och de finns ju här, överallt. Människorna.

Jag vet inte hur era måndagar ser ut, mina brukar vara ganska likartade från vecka till vecka. Varje måndagskväll bäddas jag in i en värme som får mig att le. Måndagarna avslutas med tacksamhet för mitt liv.

Ännu en måndag. Ännu ett tack. ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s