Jag hoppas du kan känna likadant.

Det är fredag.

Jag har överlämnat mina PT-kunder åt helgen, åt vila och uppladdning.

I lurarna har jag riktigt skön musik. Yeeeeha, det är fredag. I helgen väntar min tredje och näst sista helg på YinYoga utbildningen, jag fattar inte att tiden kan flyta på så här fort. Det här helgerna ger mig så otroligt mycket, på så många plan. Kärlek.

Jag ska snart ta mig hemåt, plocka upp hjärtat mitt från dagis, ta en stund i soffan och prata lite om dagen. Se hur han har haft det. Fredagsmys. Ingen stress. Inga måsten. Bara vi två, och kanske räven Roy.

Knoppen är trött efter en tidig morgon, men det var det värt. Cykelklass med Raffe + bonus-tramp efter. Kroppen är nöjd.

Jag har det bra.

Hur har du det?

Det myser till i magen när jag tänker på allt det där fina jag har.

Jag hoppas du kan känna likadant.

Jag hoppas du också kan se det fina du har.

Jag hoppas att du får en fredag som lämnar mys i din mage. Det är du värd. Du är värd allt det där braiga. Hoppas du förstår det.

Det är fredag. Fredagsmys. Från mig till dig, fredagsmys. ❤

20141205-132119.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s