Cykelpsykos?

Kan man få det?

Jag har från att sommaren 2013 för första gången suttit på en racer nu gått till att ha de där tvåhjulingarna i bakhuvudet väldigt ofta, blir så där löjligt glad om någon vill prata cykel, ge tips, ställa frågor, svara på frågor…ja det mesta. Typ allt.

Satt och tryckte på trainern idag och fick sån otrolig längtan ut på landsvägen att jag vart lov att gå upp till datorn och kika om blocket hade några begagnade cyclocross ute i bra storlek, prisklass och kvalité.

Ni vet när man gillar något så där mycket att man nästan blir tossig? Helt plötsligt känner jag sug efter nya prylar, och min önskelista till jultomten består visst bara av cykelprylar (och ok ett eller två doftljus från Voluspa).

Behöver ett till par cykelskor, skoöverdrag, en smidigare hjälm, flera supersköna brallor (håller på att slita ut mina She Rides brallor helt, de är så jäkla bäst) and the list goes on.

Tomten, läser du min blogg?

Besatt? Kanske, men det är väldigt härligt om jag får säga det själv.

Så sitter ni där ute med en grym cyclocross att sälja, tips på grymma prylar, eller bara vill dela er cykelpsykos med någon, ja men ”hit me”, jag älskart. Jag är redo att hänge mig.

20141129-202650.jpg

 

Fick lite sol på nosen idag med trainern på uteplatsen, nästan som på riktigt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s