Picture Perfect

Vi pratar mycket om det på YinYoga utbildningen jag går. Om att vi alla är unika, i hur vi är fysiskt skapta och alla andra förutsättningar, att vi pga av detta inte ska eftersträva att vara som alla andra, vara som ”den perfekta bilden”. Eller inom yogan att det kanske inte finns EN enda perfekt position utan att det perfekta är lika varierat som alla människor.

Jag älskar det tankesättet.

Och idag läste jag Bettys blogginlägg ”Kämpar mot den perfekta trenden”, det triggade också mina tankar om att ännu, ännu, ännu mer förespråka varje människas unika jag. Våra unika liv och förutsättningar som innehåller allt från lycka till tårar. Läs hennes inlägg, och fundera vidare ni också.

Påminnelser är viktiga.

Press och stress kan lyftas bort från axlar och göra tillvaron mycket varmare och mer kärleksfull för oss själva. Då det oftast är vi själva som lägger kraven på oss själva om att vi inte är tillräckligt bra. Press. Som kan skalas bort.

Det finns alltså inte bara EN Picture Perfect, utan oändligt många, och där det ”inte så perfekta” ingår i det ”perfekta” för annars hade det inte varit livet.

Min dag idag har varit långt ifrån ”perfekt” men jag helt ärligt lärt mig massa av dagen, mest om mig själv…

Och min uppfattning om det ”perfekta” är att vi är det, som vi är, även om utveckling kommer att ske, även om vi slipar på stenen som är vårt jag, så är vi perfekta som vi är, för vi är just vi och vi behöver inte vara något annat.

perfect

Annonser

One thought on “Picture Perfect

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s