Teknikens under, här skapas och serveras konditionsupplägg.

Egentligen är jag rätt obekväm kring ny teknik. Håller gärna mig kvar vid min ”gamla” dator och telefon som jag vet att jag kan så länge de håller. MEN jag håller på att öppna mitt sinne och gillar allt mer ”ny teknik”.

Precis just nu sitter jag och knåpar ihop ett intervallpass för crosstrainer som jag sedan ska skicka över till min härliga PT-klient Maj. Jobbet har utrustats med bland annat en helt ny konditionspark från Life Fitness, håll i er, det är nu det roliga börjar.

Via en app som både jag och mina klienter har kan jag skapa konditionsupplägg och enkelt skicka över till mina kära tränande. Allt de sedan behöver göra är att scanna sin telefon vid konditionsmaskinen så ploppar mitt program upp och de är redo att köra. Allt kommer med, hur häftigt som helst.

Så nu ska jag återgå till mitt skapande så Maj kan få sitt upplägg.

20140827-150648.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s