Inspire #Move, Nourish, Believe

Ett stort ord. Jag älskar det.

Senast idag blev jag inspirerad. En av deltagarna på min cykelklass har fått så jäkla bra teknik på cykeln, hon fullkomligt exploderade ut kraft, energi och glädje. Hon inspirerade mig massor idag. Så häftigt att se andra utvecklas, DET inspirerar mig.

Jag lever ett lyxigt inspirationsliv, för varje dag har jag inspiratörer runt mig. Hemma (läs mitt tjuvstartade inlägg), på jobbet (halli, hallå mina underbara kollegor OCH deltagare OCH klienter) och även här bland sociala medier. Jag blir pepp av att ta del av vad du och alla andra känner, gör, skriver och är. Jag läser, klurar och tar till mig det jag gillar.

Det finns sjukt många förebilder som inspirerar mig. Jag sparar på bra saker de gör och säger och spelar upp detta som härliga mantran i mitt huvud när jag behöver inspiration som mest. Starka kvinnor som står upp för sig själva även när det blåser, DET inspirerar mig.

När det kommer till att inspirera själv. Jag gör mitt bästa, för jag vill så gärna inspirera dig, dig, dig, och dig. Jag vet också att allt inte funkar för alla. Det jag gör passar inte alla, mitt sätt att inspirera passar inte alla. Men så måste det vara. Det viktigaste i min roll som inspiratör är att vara mig själv, öppna hjärtat och låt inspirationen komma därifrån, ärligt och närvarande, på mitt sätt. Då blir det som bäst.

Så tack för att DU inspirerar mig. Och hoppas jag någon dag kan inspirera DIG ❤

Lorna_Jane_Sweden_Bloggutmaning_Inspiration_Week

Annonser

2 thoughts on “Inspire #Move, Nourish, Believe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s