Lätt att skriva, svårt att göra men snälla våga ändå.

Igår var en sån där dag som lämnar avtryck. Lämnar avtryck inuti mig själv. Och det gör mig oerhört glad.

På yinyoga utbildningen pratade vi mycket om värme, trygghet, det unika med varje människa, om att inte döma oss själva och andra.

Att vara sig själv. Att det är något fantastiskt bra.

Och där någonstans fick jag som en ”bitch slap” av min egen insikt om att jag fortfarande så många gånger lever och gör val utifrån andra. Utifrån vad jag tror att andra förväntar sig att jag ska göra. Utifrån vad jag tror att andra tycker är bra. Den tron blir ibland nästan min sanning istället för att jag fullt ut lyssnar inåt för att veta vad JAG vill.

En bitch slap som en påminnelse till mig själv om att fortsätta med vad jag påbörjat.

Jag kan kasta en blick över axeln och se hur långt jag kommit, med mig själv. Hur mycket jag gjort för mig själv när det gäller att stå upp för mig i den person jag faktiskt är. Det får mig att sträcka på mig och låta nästa steg bli ännu större. Ännu tydligare. Men jag måste fortsätta att gå, gå, gå.

Och vägen tar aldrig slut, jag fortsätter att vandra. Det är bra. Det är riktigt bra.

Att få chansen att söka och hitta tryggheten i mig själv är något jag är otroligt tacksam över. Det är något vi alla behöver mer av. HUR vi hittar den är nog olika, lika olika som vi är som människor. Lika unikt.

Jag vet att det ”är ju lätt att skriva” och jäkligt läskigt att göra. Det är inte alltid så lätt att göra, men för varje gång man vågar blir det allt lättare. Och för varje gång man vågar blir hållningen stoltare, magen lugnare och leendet bredare.

Så snälla våga.

Be You.

20140724-141524.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s