På det igen. Skam den som ger sig.

Det fanns en tid när frukosten var mitt bästa mål på dagen. Jag åt lätt som en plätt en frukost värd en skogshuggare. Det innebär en stor tallrik havregrynsgröt med lingon, banan och mjölk, ett par mackor och en kopp kaffe.

Jag tycker fortfarande väldigt mycket om frukost, när jag väl tar mig tiden att fixa en bra frukost. I vardagen kommer ofta stressen  i vägen. Eller stress kanske är fel att skriva för jag är inte stressad på morgonen i det avseende att jag springer runt på morgonen som en yr höna. Men jag får inte tiden eller kanske framför allt orken att räcka till att planera och förbereda en bra frukost-så då blir det det gamla vanliga, en kopp kaffe och tre mackor.

Det funkar, det är inte katastrof, men då jag kör lunchklasser i stort sett varje dag VET jag att jag skulle orka massa mer om jag åt bättre från början av dagen.

Jag har verkligen försökt förändra. Mitt senaste tappra försök var när jag var med i #bravalnyavanor. Uppenbarligen vill jag det inte tillräckligt mycket då jag nu är tillbaka där jag började. Snark.

Jag ska ta del av era tips. Ta till mig de för mig bästa knepen, de enklaste sätten, mumsiga recept och ge det ett försök till.

Livsstilsförändring är inte lätt. Bryta invanda mönster är verkligen inte lätt. Men jag kanske kan plocka lite russin ur kakan och lägga till dem till min något tunna morgonkost?

Den här veckan ska jag inspireras av er i Move. Nourish. Believe:) På det igen, skam den som ger sig.

Tack på förhand.

20140722-221308.jpg

Yes please:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s