Låt oss inspirera dig.

Inspiration, lust, glädje och passion är såna där viktiga kryddor i en mix för att ett aktivt liv ska flöda. För att vi inte ska tröttna utan hålla suget efter mer uppe.

Inspiration kan vara så mycket. Kunskap, feedback, resultat, pepp, bra ledarskap, nya aktivitetsformer mm

Om lite mindre än en månad är det dags för World Class Inspiration Day. Namnet säger ju allt. Nu är jag ju partisk men enligt mig är det en helt fantastisk dag. Jag kommer så klart vara med, härja runt, njuta och må som allra bäst, för mig innebär dagen att både inspireras och inspirera.

Känner du att du är i behov av en extra klick energi och inspiration? Guess what? Via Vevves (mycket Vevve nu, men hon är grym så det är bara rätt) blogg ”Skön Puls” har du chansen att vinna dig en biljett till just detta event den 1/11 i Stockholm.

Kolla in schemat! Kolla in vilka grymma presentatörer vi har på plats. Det är en underbar blandning av interna och externa godingar och jag kunde bara inte hålla mig borta från ledarcykeln. Den här dagen går jag under namnet ”dj Fool” och kommer presentera en cykelklass med min vapendragare Jennifer ”dj Cool” Wärja. Om du kikar på schemat kommer du säkert känna igen flera namn och jag lovar dig att varje klass, varje aktivitet kommer ge dig inspiration och en go magkänsla.

Hitta dina favoriter och gå in HÄR och tävla om en biljett.

InspirationDay_2014_A3-1

InspirationDay_Crew_2014_A3-1

Hoppas vi ses.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s