Följ mig och en hög andra sköna bloggare i Move Nourish Belive. What is Health?

Min sköna vän Vevve (ni vet Skön Puls baben, för mig går hon även under täckmanteln ”blomman”) har dragit igång en grej som jag har valt att haka på, som du också kan haka på, så mycket så lite du själv vill. Det kommer nämligen vara en hel hög sköna bloggare och icke bloggare som kommer kunna tycka och tänka.

Vi snackar: Move. Nourish. Belive.

Via vår facebookgrupp kan du hänga på och dela med dig av dina reflektioner, upplevelser kring dessa ämnen, och så klart ta del av deltagande bloggares inlägg.Vi kommer under fem veckor ta upp dessa ämnen:

  • Move
  • Nourish
  • Believe
  • Beauty
  • Inspire 

 

Alla fem ämnena är sådana som jag gärna, gärna, gärna delar mina tankar kring. Och ämnen som jag gärna, gärna, gärna ta del av vad ni och de andra bloggarna skriver.

Lorna Jane kommer kommer finnas med på den här utforskande resan,  kolla in deras toppar med budskap, det är mina favoriter:) Via deras blogg kommer allt officiellt med denna ”utmaning” publiceras, så håll utkik.

Ni vet ju hur jag är, jag kommer göra det här på mitt sätt, och jag tror det här kommer passa mig riktigt bra. Hoppas ni hänger med.

Lorna_Jane_Sweden_Blogutmaning_Start

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s