Smoothieverkstad med feber och närhet till nuet.

Ok, hur ska jag skriva det här då utan att det blir fel?

Jag är hemma och kör VAB och har en helt fantastisk dag. Låter kanske galet?

Lillhjärtat har feber och hosta, men är på strålande humör och vill myyyyyysa. Inbäddad i vagnen tog vi en liten promenix till Ica för att inhandla ingredienser till utlovad smoothie verkstad i eftermiddag. Vi har idag kvalitétstid.

Vanligtvis är jag sjukt stressad över ditten och datten som inte hinns med på jobbfronten om jag måste stanna hemma, får sjukt dåligt samvete för att behöva vicka bort mina klasser. Men i dag känns det ok. Självklart saknar jag min Bodybalance, mina deltagare, mina kollegor och hade såååå gärna varit där idag. Men jag vet att Åsa tar väl hand om klassen och jag får ju vara där resten av terminen. Det är ok 🙂

Det är som att jag för första gången fått distans till allt i livet. Distans men ändå en större närhet. Distans  i avseende att ”det löser sig” (som jag skrev igår) och en närhet genom att det känns ok att släppa lite på kontrollen och anamma nuet. Njuta av tillfället som faktiskt ges, just nu.

I helgen kommer jag vara på jobb och nu får jag ju som ”en helg” med lillkillen i förväg.

Ja det där universum vet vad det håller på med.

20140924-132245.jpgMorgonens smoothieskörd, eftermiddagen bjuder enligt planen på mer;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s