267 dagar kvar då…

Fick meddelande om att det var grönt ljus på att anmäla sig till Vätternrundans grupper för det härliga She Rides-folken. Bara att tuta och köra tänker jag, innan jag ångrar mig när jag inser hur långt 30 mil faktiskt är…

Anmälan är gjord och jag är helnöjd.

Men jag hade ALDRIG gjort det här om det inte var för att jag kunde vara trygg med att jag har ett team med mig. Ett team av både människor jag känner och inte känner. Ett team av människor som kommer få uppleva både mina bästa och säkerligen mina mindre bra sidor. Ett team som är skapat av två brinnande själar och som jag är så himla glad för att de brinner och vill så mycket, för annars hade jag faktiskt (till 100% säker) inte gett mig chansen att få uppleva det här.

267 dagar är så pass lång tid att jag fortfarande kan le och prata om det som att det är lugnt, med vilja går allt, det fixar sig säkert och alla andra liknande pepptankar ni kan komma på.

Men jag vet att för varje dag jag närmar mig kommer nerverna börja darra allt mer och jag VET att jag kommer börja tvivla. Men jag tror det hör till, för 30 mil är ju ändå helt galet långt. Eller?

Är så glad och tacksam för vartenda tips som rullar in på FB, bloggen och på mail, tack för att ni engagerar er i att det ska gå bättre för mig.

Ser fram mot att få träffa det här gänget, kanske några gånger innan det här 267 dagarna. Få lära mig allt jag kan av de som gjort det här förut och så klart de andra också, alla har vi något att dela med oss av.

Tack Jessica och Annie för att ni styr upp det här. Och skapar möjligheter för så många. She Rides rockar ❤

20140906-131922.jpg

Annonser

2 thoughts on “267 dagar kvar då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s