Viktfokus.

Suck.

Det är inte så konstigt att vi blir viktfokuserade när vi ständigt bombarderas med löften om ditten och datten med viktnedgång som huvudingrediens.

Idag berättade en vän till mig att hon blivit påhoppad på tunnelbanan av en kvinna som jobbade med ett relativt känt viktminskningsprogram och som tyckte att hon (min vän) skulle vara en bra kandidat till att delta. WTF!!!! Nu är hon inte det minsta i behov att delta i något viktminskningsprogram, och oavsett hur någon ser ut så är det helt GALET att någon främmande person på tunnelbanan antyder att en annan människa behöver gå ner i vikt.

Skärpning skulle jag vilja säga.

Och alla dessa skräpmail som skickas ut med löften om viktnedgång, nya metoder, nya medel nya mirakelkurer jada jada jada, blaj blaj blaj.

Nej tack.

Låt oss vara.

Sluta hetsa.

Ät bra, träna bra, tyck om dig själv,må bra så blir det bra.

Over and out.

 

 

Annonser

2 thoughts on “Viktfokus.

  1. Sinnessjukt! Inte nog att telefonbolag hoppar på en, nu är det fritt fram för vad som helst då. *morr* Tänk om en person ser lite ”rundlagd” ut och går på starka mediciner eller så. Sjukt! Ja det spelar väl ingen roll, att bli påhoppad sådär kan göra mer skada än nytta vem det än är!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s